Përplasja e dy Presidentëve

Ilir Meta dhe Hashim Thaçi janë miq por çështja e pasaportave që kërkojnë kosovarët po kthehet në përplasjen e parë të tyre. Pasi Presidenti Meta tha prerë se nuk mund të ofrojë këtë Shqipëria, sepse do të kthehej kundër vetë qytetarëve shqiptarë të cilët mund të penalizoheshin nga lëvizja e lirë.