• Shqip
  • English
  • E mërkurë, 16 Tetor 2019
  • Shqip
  • English
  • PD kërcënon një tjetër ministër të Ramës

    Esencë editori/ Në fakt ministri i Infrastrukturës nuk është për herë të parë në fokus të akuzave të PD-së, thuhet se ka përgjime dhe dosje, por asnjëherë nuk ka pasur diçka serioze. Mbetet në tymnajë thashethemesh. Mbetet për tu parë nëse deklarata e Palokës për Gjiknurin është e bazuar në fakte të vërteta.

    Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]