PD kërcënon një tjetër ministër të Ramës

Esencë editori/ Në fakt ministri i Infrastrukturës nuk është për herë të parë në fokus të akuzave të PD-së, thuhet se ka përgjime dhe dosje, por asnjëherë nuk ka pasur diçka serioze. Mbetet në tymnajë thashethemesh. Mbetet për tu parë nëse deklarata e Palokës për Gjiknurin është e bazuar në fakte të vërteta.