• Shqip
  • English
  • E shtunë, 25 Janar 2020
  • Shqip
  • English
  • Ke nxjerrë shtëpinë në shitje? Mëso 4 truke që ta shesësh më shtrenjtë

    E keni vënë re që blogjet janë pasioni i Tiranapost? Është një hapësirë e dedikuar për rrëfimin, për librin, për gatimin, arredimin, për ndjesitë e së fundi edhe për shtëpitë e pronat. Blogu më i ri që do të vijë të hënave, quhet “Sekretet e Ildës”. Në zbulim të një bote që ne shqiptarët edhe pse s’e kemi pasur por më shumë sepse nuk duam, e njohim shumë pak. Ama të gjithë njohim shumë mirë marrëveshjet e gabuara për shitjen e një shtëpie, çmimin më të ulët sesa meriton në të vërtetë. I njohim mirë peripecitë që kalojmë për të dhënë e për të marrë një shtëpi me qira, për të shitur e për të blerë. Pa njohim pastaj edhe ato historitë që nuk janë edhe aq të rralla se si një shtëpi u shitet tre pronarëve të ndryshëm. Epo ka ardhur koha të informohemi. Të mësojmë. Jemi një vend në lëvzje dhe real estate nëpër botë ka kohë që funksionon si një nga shërbimet më utilitare. Që të mos gabojmë as ne, që të mësojmë të fshehtat dhe sekretet që fshihen pas gjithë këtij aktiviteti, lexoni çdo javë Ilda Zaloshnjën, zonja që ka disa vite që operon në fushën e real estate dhe duke filluar që sot, do na mësojë çdo javë (të hënë) nga një sekret të ri. Bëhuni eskspertë. Besojuni profesionistëve si Ilda.