Ky blog është si një emision i vogël, i cili me përkushtim do që të ju mësojë se si të visheni bazuar në tiparet natyrale dhe si të jeni vetvetja pa e shprehur me fjalë të mëdha. Nuk dua t`ju mësoj si të vishni trendin e fundit, nëse ai nuk është i duhuri për ju, por si ta shndërroni një veshje të thjeshtë, me pak shpenzime, në hit.

Artikull

Pyet Stelën

Thonë se gjysma e bukurisë tek një person janë flokët, ndaj dhe kujdesi për to nuk është kurrë i tepërt. Përveçse duhen mirëmbajtur dhe ushqyer me vit

Gabimet që ekrani s’t’i fal

Ju ka ndodhur që të shihni emisionin e preferuar dhe të ndërroni kanalin thjesht nga veshja e të ftuarit? Mua më ka ndodhur shpesh, edhe nëse më ka pë

Liljana Kondakçi sikur dilte nga Vogue

Këngëtaret e asaj kohe jo gjithnonë i kishin mundësitë për t'u veshur bukur, edhe pse ishin katalogët e vetëm që kopjoheshin pas çdo festivali e konce

Tom and Jerry frymëzon Marc Jacobs-in

Marc Jacobs na dërgoi në një nga ato skenat e filmave misteriozë, me detektivë dhe agjentë sekretë të cilët dukeshin sikur dilnin nga vitet `80. Madje