Ky është një blog ku flitet vetëm për nuset dhe ditën e tyre më të lumtur. Këshillat që Marçela Lati i jep çdo nuseje të ardhshme kur i takon, do ketë mundësi t'i lexojë çdo vajzë që dëshiron që dita e dasmës së saj të jetë si në përralla.

Artikull

Kur martohet mami dhe babi

Nga MARÇELA LATI / Si do të ishte dasma juaj nëse do të vendosnit ta bënit pas mbërritjes së bebit?! Do ta shijonit njësoj apo do ta quanit etapë të

Dasmë 2 në 1. Edhe nuse edhe shtatzënë

Në katër vitet e fundit ka një rënie të ndjeshme të dasmave në atë minisezonin e nuseve shtatëzëna. Jo jo… mos u shqetësoni! Kjo nuk ka te bëjë me ulj

Data u vendos… nga t’ia nis?!

Sapo një nuse e ardhshme vendos datën e dasmës, fillon të hyjë në gjendjen e parapërgatitjeve për ditën e madhe. Pikëpyetjet janë të shumta se, helbet

Gëzuar festat dhe… me trashëgime!

  Dikur, të martoheshe gjatë festave të fundvitit tingëllonte çudi. Në ndryshim nga vitet e kaluara, ka një trend në rritje të dasmave në