• Shqip
  • English
  • E martë, 12 Nëntor 2019
  • Shqip
  • English
  • Kur Enver Robelli shkruante para një viti për Klement Balilin

    Revista e njohur gjermane «Stern» shkruan në një reportazh të gjatë mbi klanet shqiptare në Europën qendrore, ku ato po marrin kontrollin në biznesin e drogës. Gjurmët e drogës shkojnë nga lagjet e stacionit të trenit në Frankfurt te politika shqiptare – dhe në fund te një njeri, të cilin e quajnë «Pablo Escobari i Ballkanit» dhe i cili madje gëzon respektin edhe të presidentit të Shqipërisë.