E lashë cigaren! Unë zbulova se ka vetëm një mënyrë

Nuk e kisha menduar se si mund të rrija në kafe dhe ajo të mos ishte në tavolinë, të pija një gotë dhe ajo të mos ishte shoqëruesja perfekte, të dilja në ballkonin e shtëpise darkave duke folur në celular  pa ate në dorë, të mbaroja emisionin dhe të mos ulesha me kolegët për një të tillë, apo në një moment mërzie të mos ndizja një cigare…

Detox Detox Detox! Iu tregoj rutinën time

Anjeza këtë javë ka vendosur të na japë rutinën e saj të Janarit! Pa shumë salltanete, blogerja jonë betohet me kilogramët e saj se ky detox është më i miri në botë, por do pak pak fare vullnet dhe behet 3 herë në javë! Hë, a jeni gati? Ju lexojeni njëherë…

Një gjel i bardhë si bora në furrë? Mos kini frikë, është receta e Fundim Gjepalit

Anjeza sjell këtë të shtunë një propozim ideal për gjelin e Vitit të Ri. Blogerja jonë ka bindur Fundim Gjepalin, shefin e suksesshëm të na japë recetën e tij. Nis që nga marinimi dhe deri tek pjekja në furrë. Mos u habisni nëse shikoni një gjel të bardhë borë! Është një sekret i vogël që po ta bëni do keni sukses. Lexojeni se jeni ende në kohë…