Kjo është një rubrikë që do të shërbejë vetëm që të shpërthejë dashuria dhe pajtimi, kudo: në politike, familje, shoqëri, bashki, parti, dhe kafe!

Artikull

Iva Tiços i ka rënë pika!

Enkel Demi/ Ti e di Mira që unë nuk para bëj thashetheme dhe jo më të merrem me punë grash, por një kumt që kishte nxjerrë krye edhe në Tirana Post e

Ç’më the moj Mira, ç’më the?

Enkel Demi/ Ç’më the moj Mira, ç’më the? Sapo lexova në Tirana Post që sipas studimeve kontraversale vegjetarianët kanë rrezik të madh për t’u përball

C’è posta per te, nga Enkel Demi

Luli doli në konferencë për shtyp dhe me dorë në zemër ju lut të ikurve të kthehen. Përveç Tomorit, asnjë nuk u kthye. Priti Luli deri në mesnatë, por