Kjo rubrikë është plotësisht trillim letrar. Çdo përkim me ngjarje dhe personazhe reale, mund të mos jetë dhe aq i rastësishëm!

Artikull

Rrethi i kujtesës

Nga Iva Tiço/“Gruaja ime të njeh. Më tha që shkoni tek e njëjta palestër bashkë”, më thotë shoku i një mikut tim, që e kemi takuar për një çështje pun

Zgjohu dhe nisu për luftë (me moshën)!

“Zgjohu dhe dil e shndrit” është një nga ato postulatet që shumica e të njohurave të mia i shpërndajnë mëngjeseve në Instagram e që unë i lexoj ndërsa

Hë taniiii!!! Vendos!

“Hë tani, ç‘pret? Pse nuk vendos?”, është fjalia që dëgjon më shumë nëse je e pamartuar. Mund të jesh njëzetepakë dhe tridhjetëeshumë. Pyetja është “H

Dua të bëhem supergrua!

Ka ca javë që duken të pafundme që të hënën në orën 10 të mëngjesit. Ca punë që i kishe shtyrë e shtyrë e shtyrë nuk presin dot më dhe kësaj radhe e d

Rrëfime nga një bionde (jo) e penduar

Ka një moment në jetë, kur zgjedh të bësh atë që ke thënë e je betuar që s’do ta bësh kurrë. Edhe pse mund të urresh të të thonë njerëzit “kurrë mos t

Vera e vetmisë së madhe

Nga Iva Tiço* “A do dalim për një hamburger tek ai lokali…”. Nuk arrij të them emrin e vendit, se shoqja e ngushtë ma kthen me tërbim: “Je në terez