• Shqip
 • English
 • E hënë, 9 Dhjetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Refleks nëpër shtëpi

  Sot Arkitektja jonë, Ingridi do të na tregojë për atë së cilës ne shpesh herë i druhemi, nuk e kemi fjalën për ndërgjegjen, por për atë në të cilën pa u parë minimalisht një herë në ditë, nuk ndodh. Madje herë herë i rrimë ngjitur përpara: Pasqyra. Si ta kombinojmë nëpër shtëpi, mësojeni më poshtë…

  Pema e vitit të ri/ Mos e bëj atë gabim të lutem!

  Ingrid Martini është një vajzë me flokë të kuqe dhe pak si te shpupurisura. Mund t’i flasësh në anglisht nëse e qëllon në supermarket, sepse duket si një e huaj. Është arkitekte dhe raca e tyre është pak ndryshe, por Ingridi është fantastike! Ingridi mund ta kthejë një shtëpi 45 metër katror në një hapësirë jo vetëm komode por edhe të madhe. Arkitektja që i bashkohet bashkëpunëtorëve të TIP, do iu rrëmbejë zemrat me idetë, këshillat dhe ah ngjyrat dhe abazhurët. Këtë herë ka folur për pemën e vitit të ri. Lexoni Ingridin dhe do kuptoni pse u del aq shëmtuar në foto ajo Pemë qe u munduat aq shumë!