• Shqip
  • English
  • E martë, 21 Janar 2020
  • Shqip
  • English
  • Pyeta Xhuli Kekon për dashurinë!

    Kafen e lamë tek Pazari i Ri, Mulliri i Vjetër. Xhuli Keko u shfaq ndryshe nga gruaja që kisha imagjinuar; energjike, e qeshur, e veshur me stil dhe sidomos solli me vete një valixhe me jetë. Ishte njeri i bukur gruaja e trishtuar e këngës sime. Fillimisht e pyeta pafund për lidhjen me Dorin; kur e takoi, kur e dashuroi, kur e la pas dere të priste. Si ishte jeta me njeriun që do, po pa njeriun që do, por kur ai iku, si bashkëshort por edhe si babai i dy djemve, dhe ajo qe ndërkohë vetëm 42 vjeç.