• Shqip
 • English
 • E shtunë, 25 Janar 2020
 • Shqip
 • English
 • Po Gregu pse nuk ka një baba si të Shkëlzenit?

  Në respekt të lexuesit dhe të atyre që kanë dëgjuar me copa e janë informuar pjesë-pjesë, sot është dita të nxeheni keq me Saliun dhe me plot të tjerë aty brenda, që e kanë kthyer jetën parlamentare në një kor sorrash, në një çerdhe thashethemesh: Shpif e shpif se diçka do mbetet.

  Seksi yt s’më hyn në xhep

  Nuk është seksi i personazheve publikë, kur e kanë bërë për herë të parë, për herë të fundit, pse ata kur tradhtojnë nuk vriten apo mbeten shokë, që e sistemon njëherë e mirë shoqërinë shqiptare. Shoqëria është në një presion të jashtëzakonshëm nga komshiu, nga i ngjashmi. Është në një presion të frikshëm nga rrjeti.