• Shqip
 • English
 • E premte, 22 Nëntor 2019
 • Shqip
 • English
 • Një krem për mamin tim të lutem

  “25 rreshtat e Mirës”… Gratë shqiptare themi ne që janë heroina. Ngaqë kanë jetuar me vjehrrat, kanë larë çarçafë me dorë. Kanë hekurosur çentro me niseshte. Kanë pritur e përcjellë dreka e darka. Kanë qepur gojën dhe kanë rritur edhe fëmijët, kanë shkuar edhe në zbor dhe laj e thaj dy fustanë.

  Hani briosh

  “25 rreshtat e Mirës”…Ndonjëherë them me vete më mirë të isha shitëse në supermarket në një cep të botës. Këtu jemi mbret në punë e skllevër në rrugë. Unë për vete e jetoj jetën megjithe gabimet e mia. Se fundja ka kush vuan për to. Ka plot kritikë që presin një kockë!