• Shqip
 • English
 • E martë, 28 Janar 2020
 • Shqip
 • English
 • Më mirë politikan apo shofer?

  25 Rreshtat e Mirës/ Historia e radhës që ngriti pluhur mbi baltë dhe na zuri papritur, quhet Orest. Është një 25-vjeçar, që përveçse djalë biznesmeni dhe drejtimit edhe nga ana e tij e biznesit të hekurit, rezulton – me disa kërkime të thjeshta – se ka punuar në Ministrinë e Integrimit gjatë qeverisë “Rama 1”.

  Kalinihta gënjeshtar

  25 rreshtat e Mirës/ Mua më pëlqen kur shoh Macron dhe Merkel që takohen. Edi Ramën me Vuçiç, Ditmir Bushatin që qesh me shpirt me homologun e bëshëm grek. Më pëlqente edhe miqësia e Bashës me Dora Bakojanis në kohë të vet, veç u mërzita kur mësova rreth marrëveshjes, që ishte shitje në të vërtetë.

  Mikrofonët e bukës së gojës

  25 rreshtat e Mirës/ Sonte Rama iu përgjigj studiove të mëdha duke u tallur hapur me ta. Nuk ju dua!
  Jemi të gjithë brenda të njëjtit cirk, herë del luani e herë maçoku po të gjithë të zbutur e trajnuar! Ai e di që ne nuk kemi ushqim pa të dhe ne mund ta urrejmë sa të duam po kjo nuk ka pikën e rëndësisë.