• Shqip
  • English
  • E premte, 20 Shtator 2019
  • Shqip
  • English
  • A bëhemi Friends?

    Ne na duhet të bëhemi Friends prej vërteti. Historia ka mjaftueshëm fakte se urrejtja ballkanase nuk ka nxjerrë kurrë të fituar, dhe përsëritja e gabimeve për retorika boshe nacionaliste, janë më pak bukë, më pak mirëqenie dhe sjellin pushtete të përkohshme. Lider të vjetër, politikë e vjetër. Lider të rinj, politikë e re.

    Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690