• Shqip
 • English
 • E hënë, 27 Maj 2019
 • Shqip
 • English
 • A bëhemi Friends?

  Ne na duhet të bëhemi Friends prej vërteti. Historia ka mjaftueshëm fakte se urrejtja ballkanase nuk ka nxjerrë kurrë të fituar, dhe përsëritja e gabimeve për retorika boshe nacionaliste, janë më pak bukë, më pak mirëqenie dhe sjellin pushtete të përkohshme. Lider të vjetër, politikë e vjetër. Lider të rinj, politikë e re.

  Këta të bëjnë me diabet dhe vetëm listat e kryetarit shohin në ëndrra. Ç’ne lista me fisha, fëmijë e kështu gjërash….

  Ata që ia dolën të ishin në listat e kryetarëve, nuk dinë shumë nga këto punë. Edhe ata që dinë, si p.sh. zoti Vasili, i cili është mjek në profesion, ka drejtuar Ministrinë e Shëndetësisë, iu ka rënë halli i madh i të bërit opozitë. Si në opozitë dhe në qeveri, morali i një politikani është më helmues sesa sheqeri në gjak.

  Le të vijë Janari!

  25 Rreshtat e Mirës/ Kështu, le të vijë Janari, me shpresën se ka vend për reflektim nga të gjithë. Por sidomos le të vijë Janari se na zuri pema, pizhamat me elementë Krishtlindjesh e Viti të Ri, kartolinat e gatshme në seri në Whatsapp! Le të vijë Janari, të jetojmë për veten dhe të punojmë sa më shumë për ëndrrat dhe jetën tonë, e cila po të jetë normale, si fillim, bëhet edhe magjike!