• Shqip
  • English
  • E premte, 20 Shtator 2019
  • Shqip
  • English
  • Me fat në lotari; Historia e Elës nga Elbasani, jeta e së cilës ndryshoi totalisht në Amerikë

    Ela thotë se ka pak probleme me theksin anglez, por gjithsesi nuk i prish punë dhe punon me dashuri . “Jam krenare që flas me theks, sepse fundja jam shqiptare. Kjo është ajo që me definon mua, origjinën time. Ela u tregon fëmijëve të saj, të cilët janë 13 dhe 10 vjeç se vetëm qielli është kufiri në këtë vend. ‘Limiti varet vetëm nga ju, kam luftuar, por sot jam e lumtur. Tani ju jeni përparësia kryesore, por e dua edhe punën në spital. Jam e lumtur që jam në këtë vend “. 

    Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690