• Shqip
  • English
  • E enjte, 14 Nëntor 2019
  • Shqip
  • English
  • Historia e Natashës, vajzës shqiptare që u mashtrua nga i dashuri: Do takonim prindërit e tij në Belgjikë, por e gjeta veten në ferr

    Imagjinoni pak; të përfundosh universitetin, të shkosh me pushime në Europë dhe me dëshirën për të njohur familjen e të dashurit dhe më pas pa e kuptuar të gjesh veten të tradhtuar nga personi që dashuron, të bllokuar në një bordello rreth 1500 milje larg shtëpisë dhe të detyrohesh të ushtrosh prostitucionin. Kjo është ajo që ndodhi me Natashën, e cila ka treguar për Independent historinë e saj duke përcjellë mesazhin se vajzat duhet të tregojnë shumë kujdes që mos të mashtrohen e mos të bien pre e trafikantëve që manipulojnë e shtiren sikur dashurojnë.