• Shqip
  • English
  • E enjte, 14 Nëntor 2019
  • Shqip
  • English
  • Mjekët më thoshin se s’kam gjë, por lodhja e tepërt zgjati 13 vite. Historia e gruas me sindromën që prek miliona njerëz në botë

    Kjo është historia e një gruaje e cila që në moshën 22 vjeçe ndjente lodhje të tepërt dhe sa herë shkonte të vizitohej mjekët i thoshin se nuk kishte asgjë serioze. Sot është 35 vjeç dhe ende vuan nga një sindromë e përhapur shumë nëpër botë, por shumica nuk e dinë se çfarë është realisht. Lexoni rrëfimin e saj të publikuar në median britanike Metro.