• Shqip
  • English
  • E premte, 20 Shtator 2019
  • Shqip
  • English
  • Jam e fortë, por shpirti im është i rraskapitur

    Jam e rraskapitur, po është e vërtetë, por lodhja ime shkon përtej lodhjes fizike. Është psikologjike dhe emocionale. Jam lodhur duke qenë e fortë. Jam lodhur duke vizatuar një buzëqeshje në fytyrën time prej gruaje të fortë, për të qenë një Super Grua për të gjithë. Kam kaluar kohë duke shtypur ndjenjat e mia dhe ndjej se tani duhet të shpëtohem. Kam shkruar shumë artikuj mbi gratë Alpha: këto gra të forta, të pavarura dhe të vetëmjaftueshme. Gra të mëdha apo jo?

    Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690