• Shqip
  • English
  • E martë, 15 Tetor 2019
  • Shqip
  • English
  • L’affaire du petit Gregory. Historia e vrasjes së djaloshit që shokoi Francën për 3 dekada me radhë

    Më shumë se 3,000 artikuj gazetash, 50 teza akademike dhe 15 libra i janë kushtuar misterit, plus dokumentarë të panumërt dhe një seri televizive prej gjashtë pjesësh. Pas më shumë se tre dekadash, l’affaire du petit Gregory mund të jetë pranë fundit. Një rrëfim për xhelozitë familjare dhe misteret, letrat me shkronja helmuese, paaftësia gjyqësore, akuzat e rreme dhe vrasja për hakmarrje.

    Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]