• Shqip
 • English
 • E hënë, 18 Nëntor 2019
 • Shqip
 • English
 • Drejtësia sipas Denzel Washingon: Në filmat e mi ka dhunë, sepse është një e keqe e domosdoshme

  “Të drejtosh është një pasion, si muzika apo sporti. Më pëlqen të punoj në grup, të bashkëpunoj me njerëz të etnive të ndryshme, me kultura dhe shtresa sociale të ndryshme. Më pëlqejnë të gjitha aspektet e produksionit, duke përfshirë edhe skenografinë apo kostumet. Nelson Mandela thoshte se një lider është si një pastor që lë të lirë grigjën e tij dhe e drejton nga prapa, duke mbyllur grupin.”

  Mirupafshim House of Cards, tani sfida është me Mbretëreshën. Michael Dobbs: Nisa të shkruaja për inat të Margaret Thatcher

  Michael Dobbs frymëzoi serialin televiziv që parashikoi dekadencën e demokracisë (përpara se të binte vetë për shkak të çështjes së Kevin Spacey). Tani vjen me një trill i ri që ka në qendër monarkinë. Rrëfimet e një njeriu që e njeh politikën nga brenda dhe marrëdhëniet e komplikuara me Margaret Thatcher.