• Shqip
  • English
  • E enjte, 12 Dhjetor 2019
  • Shqip
  • English
  • Emigrantët ‘fundosin’ euron!

    Esencë Editori/ Revista ekonomike Moniton publikon analizën, teksa tregon se kjo rënie e euros ishte e pritshme, për shkak se jemi në periudhën kur emigrantët dynden drejt Shqipërisë për të kaluar festat me familjarët. Tradicionalisht të ardhurit nga jashtë sjellin më shumë valutë në vend, duke rritur ofertën për euro dhe gjithnjë javën e fundit të dhjetorit monedha e përbashkët fiton pikë.