• Shqip
  • English
  • E enjte, 18 Prill 2019
  • Shqip
  • English
  • Gabim! Mos i ndryshoni kufijtë në Ballkan

    Ajo që u bë e njohur verën e kaluar tani duket se është duke u përmbyllur heshturazi: Këmbimi i territoreve midis Serbisë dhe Kosovës po afrohet. Gabim, thotë Christian Schwarz-Schilling në një analizë për Deutsche Welle, që mund ta lexoni më poshtë.