• Shqip
  • English
  • E martë, 15 Tetor 2019
  • Shqip
  • English
  • Erdogan nga Beogradi: Ne jemi të gatshëm të bëjmë çmos për të zgjidhur çështjen me Kosovën

    “Prandaj ne mbështesim vazhdimin e procesit të dialogut Beograd-Prishtinë dhe arritjen e një marrëveshjeje të qëndrueshme dhe gjithëpërfshirëse të bazuar në vullnetin e lirë dhe konsensusin nga të dyja palët. Ne jemi të gatshëm të bëjmë çmos për të zgjidhur çështjen. Një marrëveshje e arritur midis dy vendeve do të jetë e pranueshme edhe për ne”

    Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690