• Shqip
  • English
  • E diel, 25 Gusht 2019
  • Shqip
  • English
  • The Economist: Kush po ia kyç gojën medias së lirë

    Esencë editori/ Një media pa fonde financiare e ka të pamundur të kryejë detyrën e saj dhe të hetojë për korrupsionin. Debati i lirë qoftë në shtyp apo edhe në jetën e përditshme është tashmë një mision i pamundur, dhe lirisë së fjalës i është mbyllur goja, thuhet në artikullin e “The Economist”.