• Shqip
  • English
  • E hënë, 19 Gusht 2019
  • Shqip
  • English
  • Rrëfehet “shtëpiaku” Martin Schulz: Jam provinciali që laj, hekuros dhe pastroj

    Ai nuk është politikani tipik që njohim. Fitoi me 100% zgjedhjet në partinë e tij dhe tashmë është librashitësi që do të bëhet kancelar. Martin Schulz tregon marrëdhënien e tij me bashkëshorten, të cilën e ndihmon me punët e shtëpisë. Flet për raportetme Zotin, me komshinjtë, me qytetin ku lindi dhe si do të mbetet “provinciali i përjetshëm”…