Mos pyesni më: Çfarë pune bën?

Esencë editori/ Realiteti është se ne jemi të impresionuar nga ata ai që fiton më shumë para nga puna që bën – s’ka rëndësi ka punë të bukur apo jo. Ne tërhiqemi nga pushteti, paratë dhe këmbëngulja për t’u bërë bërë dikushi pavarësisht vështirësive. Prandaj edhe pyesim: “Çfarë pune bën? Por ndoshta është koha të shmangim këtë pyetje, sepse pavarësisht të gjithave mund të jetë shumë interesante të njohësh dikë që nuk e di nëse është CEO apo një praktikant në një kompani.

“Punon për Trump? Dil jashtë nga restoranti të lutem”

“Një nga punonjësit erdhi dhe më tha: Stafi është pak i shqetësuar. Çfarë të bëjmë?”, tha Wilkinson, bashkëpronarja e restorantit për Washington Post.

“‘Më thoni çfarë doni që të bëj?’, i thashë stafit. ‘Unë mund t’i them asaj që të largohet.’ ata më thanë: “Po”.