Artikull

Si të thuash “PO” me foto

U frymëzova nga propozimi për martesë, që bloggerja e njohur italiane Chiara Ferragni mori në 30-vjetorin e saj. Pikërisht në “Arena di Verona”, mes m

Për Mirën e Tiranapost!

Kam vendosur që hapësirën time në Tiranapost, t’ia dedikoj dikujt apo diçka-je sa herë që të më jepet rasti apo mundësia. Sa herë të krijoj diçka të v

Sot, posti im quhet: Besa!

Çuditërisht me Besën s'më kane ecur shpesh dhuratat! Besa është nga ato shoqet që të ëmbëlsojnë ditën, që edhe kur të bëjnë kritika, gjejnë mënyrën m

Eshtë koha të ëmbëlsohemi pak!

Sa herë kemi një ditëlindje, festë të cfarë do lloj tipi, kush është ajo “gjë” që nuk mungon kurrë?? E pra janë tortat apo ëmbëlsirat që na shoqërojn

Dhuratat e para për të sapolindurit

Unë nuk jam ende nënë, por bebet i kam shumë qejf. Duke mos pasur as vëlla dhe as motër, bebat e mikeshave janë nipërit dhe mbesat e mia, të cilët më

Pyet Ajlën!

Sot vendosa mos të shkruaja për një temë të caktuar, pasi e dija që do gaboja. 1 ditë para 7-8 Marsit, njerëzit janë të preokupuar për lulet e dhurata

Dhurata e 8 Marsit duhet nisur që tani

Ka shumë arsye për të festuar të qenit grua. Nëna është sa 1 e njëmijta. Festojeni kur t’i vijë dita. Askush nuk do ngelet pa e bërë një dhuratë atë d