Ky blog është si një emision i vogël, i cili me përkushtim do që të ju mësojë se si të visheni bazuar në tiparet natyrale dhe si të jeni vetvetja pa e shprehur me fjalë të mëdha. Nuk dua t`ju mësoj si të vishni trendin e fundit, nëse ai nuk është i duhuri për ju, por si ta shndërroni një veshje të thjeshtë, me pak shpenzime, në hit.

Artikull

Gabimet që ekrani s’t’i fal

Kostumet duan më tepër kujdes në ndërtimin e tyre se sa çdo lloj veshjeje tjetër. Nuk flas vetëm për ato të meshkujve, sepse së fundmi edhe zonjat pre

Gabimet që ekrani s’t’i fal

Ju ka ndodhur që mezi keni pritur emisionin e preferuar, atë që e shihni me shumë dëshirë dhe kuriozitet? Papritur ju ka befasuar për mirë ose për keq

Silvana Braçe, bjondia si Monroe

Edhe pse ka vite që nuk është më pjesë e ekranit, Silvana Braçe ka qenë ikonë në RTSH në vitet `80-`90. Nuk kishin kuptim të dielat pa "Koha në pentag

Gardëroba klasike e Miranda Kerr

Është radha e supermodeles të na prezantojë me elementët e preferuar të gardërobës së saj. Miranda Kerr është shumë e thjeshtë, ndryshe nga koleget e