Ky është një blog që nuk na mëson të gatuajmë, por na ushqen me informacion rreth asaj që hamë e pimë!

Artikull

Sekretet e ushqimeve të pranverës

Anjeza Maja/ Sot kam dëshirë të ndaj me ju atë që mësoj, flas dhe bëj çdo ditë në këtë pranverë. E para që në mëngjes pas lëngut të frutave ose për

Të hamë apo jo në darkë?

Kur bëra shkrimin "Detox Detox Detox!", të cilin edhe Olti Curri e mori në konsideratë (qesh), mikeshat filluan të ulnin kërkesat dhe sasinë e ushqimi

Detox Detox Detox! Iu tregoj rutinën time

Janari është muaj dietik në të gjitha kuptimet, përpos faktit që ndahemi nga festa, na bren ndërgjegja për gotat e verës, gjelin, përsheshin, sallatën