Kjo rubrikë është plotësisht trillim letrar. Çdo përkim me ngjarje dhe personazhe reale, mund të mos jetë dhe aq i rastësishëm!

Artikull

Shpirti binjak… ose diçka e ngjashme

Nga Iva Tiço/Dikush e quan “shpirt binjak”. Dikush “princ të kaltër”. Dikush  “të duhur”. Të tjera akoma “të domosdoshëm”. Ose “të nevojshëm”. Ose “ep

Rrethi i kujtesës

Nga Iva Tiço/“Gruaja ime të njeh. Më tha që shkoni tek e njëjta palestër bashkë”, më thotë shoku i një mikut tim, që e kemi takuar për një çështje pun

Zgjohu dhe nisu për luftë (me moshën)!

“Zgjohu dhe dil e shndrit” është një nga ato postulatet që shumica e të njohurave të mia i shpërndajnë mëngjeseve në Instagram e që unë i lexoj ndërsa

Hë taniiii!!! Vendos!

“Hë tani, ç‘pret? Pse nuk vendos?”, është fjalia që dëgjon më shumë nëse je e pamartuar. Mund të jesh njëzetepakë dhe tridhjetëeshumë. Pyetja është “H

Dua të bëhem supergrua!

Ka ca javë që duken të pafundme që të hënën në orën 10 të mëngjesit. Ca punë që i kishe shtyrë e shtyrë e shtyrë nuk presin dot më dhe kësaj radhe e d