Artikull

Misioni i (PA)mundur i Astrit Patozit

ANTIpolitika   Nga Alfred Peza*   Me nisjen e turit nëpër Shqipëri, për tu takuar me demokratët pas humbjes së thellë në zgjedhjet e 25 qershorit,

Kur humbet “partia” e analistëve!

ANTIpolitika Nga Alfred Peza Përveç Partisë Socialiste dhe Edi Ramës, që ishin fitimtarët e mëdhenj të zgjedhjeve të 25 qershorit, partitë e tje

Ah, ato pasdite të mallkuara çaji!

ANTIpolitika Nga Alfred Peza Kur një nga aspirantët për të themeluar parti të re politike në Shqipëri, po më shpjegonte një ditë të gjitha arsye

Kur atipikja është në modë!

Nga Alfred Peza ANTIpolitika Erdhi kjo ditë, kur PS të ketë simbolin e saj dy gishtat e ngritura lart, në fushatën e zgjedhjeve të 25 qershorit

Secilit liderin e vet!

Nga Alfred Peza* ANTIpolitika Ka një pyetje të lashtë sa edhe vetë organizimi shoqëror i njerëzimit, që bëhet pak a shumë në formën: Lider, lind

“Gjysma më e mirë” e Parlamentit!

Nga Alfred Peza* ANTIpolitika Prania e femrës në jetën politike, shoqërore dhe të drejtimit administrativ të shtetit e pushtetit, tashmë është n

Ekipi “Shpresa” i 25 qershorit!

Nga Alfred Peza ANTIpolitika Ka një garë të pashpallur mes partive politike, për të vendosur në listat për deputetë, sa më shumë kandidatë në mo

Fëmijët e politikës shqiptare!

Nga Alfred Peza ANTIpolitika Kur Jorgos Papandreu me partinë e tij “Lëvizja e Demokratëve Socialistë” mori vetëm 2.6% të votave për të mos e kal

Gazetarët, jashtë listave!

Nga Alfred Peza ANTIpolitika Në listat e kandidatëve për deputetë të 25 qershorit, mes qindra e mijëra emrave,- në dijeninë time,- nuk ka asnjë prur