• Shqip
 • English
 • E shtunë, 19 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Kaq rezistoi dhe Manushi


  Më në fund edhe Edi Manushi, drejtuesi i “Procesi Sportiv” dhe “E diell” iu bashkua Instagramit. Nuk ka pasur deri më sot as Facebook e as Instagram, ama kaq mundi t`i rezistonte.

  Profili i Ed Manushit në Instagram

  Si fillim duket si një profil që do përdoret vetëm për qëllime të punës, meqënëse ka postuar vetëm foto nga programet që moderon. Po gjithsesi është fillimi. Momentalisht e ndjekin gati 700 njerëz, kurse ai ndjek bashkëpunëtorët.

  Siç e kërkon rasti, njerëzit ia bënë edhe urimet: “Ta gëzosh Instagramin”.

  *Ky post është realizuar nga Fabjola Hije

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]