A do ju pëlqejë kjo ide e Mark Zuckerberg që prek Facebook, Instagram dhe WhatsApp?

Rrjeti gjigant Facebook ka në plan të integrojë shërbimet e mesazheve në Instagram , WhatsApp dhe Facebook Messenger. Tri aplikacionet … Vazhdoni me leximin e A do ju pëlqejë kjo ide e Mark Zuckerberg që prek Facebook, Instagram dhe WhatsApp?