• Shqip
 • English
 • E mërkurë, 26 Qershor 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha

  Jonida Maliqi mundohet t’i mësojë shqip gazetarit anglez, por a ia doli?


  Kush do ta mendonte se Jonida Maliqi ka bërë për vete kaq shumë fansa edhe në Londër.

  Ndërsa ndodhet atje për festën e “London Eurovision”, këngëtarja shqiptare është mirëpritur nga shumë fansa që kanë dashur një foto dhe një autograf prej saj.

  Më pas Jonida ka dhënë disa intervista, një prej të cilave për “EuroVoxx”. Gjatë intervistës me Andy Carlisle, Jonida u mundua që t’i mësonte dy fjalë shqip: “Faleminderit shumë” dhe “Përshëndetje”. Momenti ishte shumë komik! / Tiranapost.al