Jemi që jemi në dietë, provojmë dhe një gjë tjetër?!

Përpara një viti, termi intermittent fasting nuk i thoshte gjë thuajse askujt, sado mirë të ishte me anglishten. Por u … Vazhdoni me leximin e Jemi që jemi në dietë, provojmë dhe një gjë tjetër?!