• Shqip
 • English
 • E enjte, 22 Gusht 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  J.Lo dhe Alex Rodriguez nuk janë burrë e grua, por mish e thua, po


  Alex Rodriguez nuk ka pritur derisa ceremonia e ndarjes së Çmimeve Grammy të përfundonte. Pas performancës së partneres, ai ka shkuar në dhomat e zhveshjes dhe e ka takuar. Pas një puthjeje e një përqafimi u ul të shkruante fjalët e ndjera nga një partner krenar.

  View this post on Instagram

  What a celebration! When you think about the origin of Motown, it begins with the vision Berry Gordy had 60 years ago, which was to create and celebrate music that spoke to everyone, regardless of race, gender, politics or preference. Berry broke through boundaries and broke down barriers, all through the magic of music. . I was so proud of @jlo's performance tonight at the #Grammys, which in some ways brought her career full-circle. Many years ago, Benny Medina was an assistant to Mr. Gordy. The master of Motown also acted as a mentor to Benny, who went on to his own amazing success producing shows and has been like a brother and partner to Jennifer for more than 20 years. One of Jennifer's first musical inspirations was when her mother, Lupe, introduced her to the songs of the legendary Smokey Robinson, so having him in attendance was also special for her and a treat for all of us. . We were so fortunate to have dinner with the likes of Berry, Smokey, and others like LA Reid, Grammys Producer Ken Ehrlich and so many who have helped use the power of music to unify the world. . Fittingly, it was Berry Gordy who had the line of the night. He said, “When I started Motown 60 years ago, it was meant to be colorless and for all people.” . Berry, no one has done it better.

  A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

  E nisi duke kujtuar fillimet e karrierës së saj, moton e labelit në të cilin bënte pjesë (për të bërë muzikë gjithëpërfshirëse) dhe në fund falenderoi të gjithë ata që kontribuan në zhvillimin artistik të J.Lo.

  Fiks sikur të ishte ai Jennifer Lopez e t`i ishte mirënjohës bashkëpunëtorëve të hershëm e të përjetshëm. Po meqë është i dashuri i saj që e ndjek thuajse në çdo event, që ditën që janë lidhur, përse të mos i bënte ca falenderime. Se në fund të fundit me Jennifer nuk janë burra e grua, ama janë mish e thua. E poi a tha ai, zëre se ia ka thënë edhe ajo.

  *Ky post është realizuar nga Fabjola Hije.