• Shqip
 • English
 • E mërkurë, 18 Shtator 2019
 • Shqip
 • English
 • Të gjitha Tech

  Instagrami dhe Facebook-u dalin jashtë funksionit!


  Përdoruesit në mbarë botën po hasin vështirësi me qasjen në aplikacionet e mediave sociale, Instagram dhe Facebook.

  Me problemet e rrjeteve sociale duket se po përballen më shumë përdoruesit në Evropë, por edhe ata në SHBA-në Lindore.

  Problemi qëndron te shfaqja e fotove në postimet e Facebook-ut dhe ato në Instagram, me hapjen e InstaStory-t apo me rifreskimin e faqes kryesore./ Burimi Daily Mail/ Tiranapost.al

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690