Lifestyle Showbiz Te gjitha TIP top

I dashuri i Lorit: Ajo është perëndeshë


“Je gjithë ky çun, se di si e ke lidh jetën me Lorin, ajo nuk bën”, kështu i shkruajti një komentues Vis Bajraktarit, të dashurit të Lori Hoxhës. Po ndërkohë që mund edhe të mos kishte folur fare, ai iu përvesh mirë këtij zotërisë a kësaj zonjës anonime. E la mënjanë gjithë privatësinë dhe fanatizmin me të cilin e ruajnë lidhjen duke ia thënë copë: “Ajo është perëndeshë”. Dhe çfarë doni më pas kësaj? Jo pra, asgjë. As vetë komentuesi që e nisi këtë, nuk ka folur më. E paska qepur gojën./F.H/Tiranapost.al

(Komenti i Visit në Instagram)

Na kontaktoni: 0684084690 /email: [email protected]