• Shqip
 • English
 • E mërkurë, 18 Shtator 2019
 • Shqip
 • English
 • Horoskop Të gjitha

  Horoskopi javor 22-28 janar


  Dashi

  Do të keni arsye për të shijuar një ngjarjen, arritjen, zhvillimin e angazhimit tuaj profesional, ose marrëveshjen e biznesit. Java do të jetë e dobishme për arsimin tuaj (nëse jeni student) dhe për karrierën tuaj. Prisni lajme apo ngjarje emocionale të lidhura me një fëmijë ose nip. Nëse keni ndonjë problem shëndetësor, kjo javë do të jetë e dobishme për trajtim, terapi dhe shërim. Do të jeni në gjendje të harmonizoni marrëdhëniet e ndërlikuara me njerëzit e lindur nën shenjën e Binjakëve ose Peshores. Njerëz të rinj që do të shfaqen në jetën tuaj gjatë këtyre shtatë ditëve do të sjellin informacione ose sugjerime. Kontaktet tuaja me njerëz të lindur nën shenjën e Bricjapit , Demit ose Virgjëreshës do të zhvillohen për mirë. Meshkujt mbi 35 vjeç duhet të jenë të kujdesshëm kur punojnë me dokumente.

  Demi

  Do të keni takime, biseda ose vendime të rëndësishme të natyrës financiare. Java do të jetë e favorshme për zgjidhjen e një rasti ligjor ose gjyqësor që përfshin para ose dokumente financiare. Këtë javë mund të befasoheni me zhvillimin e një ngjarjeje të së kaluarës. Kjo do të ketë lidhje me sekretin tuaj të fundit, gënjeshtrën apo veprimet e fshehta që keni bërë në emër të favorit tuaj personal ose atij të dikujt tjetër. Ndërgjegjësimi për gabimin, do të jetë në favorin tuaj, por çdo çmim që do të duhet të paguhet tani do të jetë ndryshe. Gjatë javës do të takoheni, ose do të bisedoni me njerëz në rrethin tuaj të të afërmve rreth parave, një lloj investimi, blerje ose shitje, dokumente të lidhura me para, etj. Do të keni takime interesante ose të dobishme me shumicën e grave nga rrethi juaj i miqve. Gratë mbi moshën 35 vjeç do të krijojnë ose zhvillojnë një miqësi të re që do të zgjerojë pikëpamjen e tyre për botën ose do të pasurojë njohuritë e tyre në një fushë të caktuar. Java sjell probleme ose mosmarrëveshje, angazhime të pakëndshme që lidhen me aparatet shtëpiake, shtëpi apo prona të tjera ku jetoni ose qëndroni.

  Binjakët

  Nëse keni lindur nën shenjën e Binjakëve, do të ishte një javë shumë interesante, por e tensionuar, fatale për ju. Çdo ditë do t’ju habisë me ngjarje, lajme ose takime të papritura që do të ndryshojnë në mënyrë dinamike planet tuaja. Do të ketë më shumë stres në jetën tuaj të përditshme, por rruga që do të merrni do t’ju çojë në një sukses apo në realizimin e një plani të rëndësishëm. Mos shikoni prapa dhe pranoni filozofikisht çdo humbje apo ndarje këtë javë. Disa suksese do të arrihen me vështirësi, ndonjëherë me lot, ndonjëherë me ndarje, ndonjëherë duke përjetuar situata të papritura, të reja. Në përgjithësi këtë javë, do të jetë e rëndësishme që të keni durim, dhe të shmangni falsifikimet ose komentet ziliqare apo çdo lloj tjetër të provokimit. Java do sjellë takime, biseda ose kontakte me të rinjtë nga afër dhe larg. Kjo do të jetë një javë e mirë për një udhëtim për të rinjtë dhe gratë e lindura nën shenjën e Binjakëve. Do të keni më shumë detyra shtëpie, shpenzime, ose detyrime të tjera familjare (kryesisht të lidhura me paratë). Jeta juaj e dashurisë do të përjetojë takime interesante, pozitive, të kënaqshme ose kontakte (veçanërisht nëse keni një partner në një qytet apo vend tjetër).

  Gaforrja

  Këtë javë do të përjetoni ngjarje që lidhen me miqtë tuaj të vjetër ose do të krijoni njohje të reja me njerëz nga afër dhe larg. Lajmet e lidhura me një njeri mbi 35 vjeç mund t’ju shqetësojnë dhe t’ju ngatërrojnë për një kohë të caktuar. Shumë do të kenë shpenzime që lidhen me një vajzë apo një grua të re. Në përgjithësi, kjo javë do të jetë një kohë e mirë për të zhvilluar planet tuaja, për të pastruar problemet ose shqetësimet që keni përjetuar kohët e fundit. Këtë javë do të merrni një surprizë të bukur. Shmangni njerëzit e pakëndshëm. Burrat mbi 35 vjeç mund të mbeten të zhgënjyer ose të shqetësuar për lajmet që do të marrin ose për çështjet që kanë të bëjnë me një dokument, kontratë etj. Gratë e reja të Gaforres do të kenë një javë të mirë për financat. Mund të arrijnë të ardhura më të mira dhe rezultate financiare nëpërmjet punës ose një aktiviteti tjetër.

  Luani

  Këtë javë do të sillni në vëmendjen tuaj ngjarjet që lidhen me një vajzë apo një të re që ka gjasa të jetojë në një shtëpi apo vend tjetër. Ngjarjet në jetën e saj mund të jenë të vështira, të komplikuara, problematike dhe kërkojnë kohë dhe durim për t’u zgjidhur. Do ta përqendroni vëmendjen dhe energjinë në gjëra më të rëndësishme dhe premtuese. Informacion veçanërisht i dobishëm do të vijë nga njerëz të lindur nën shenjën e Gaforres, Peshqve ose Akrepit. Pritshmëritë tuaja për zhvillimin e kontakteve tuaja personale do të evoluojnë në drejtimin që dëshironi. Java do të jetë e dobishme për punën që lidhet me forcën fizike, tokën, drurin, prodhimin, etj. Në punë, shmangni klientët, kolegët ose partnerët e pasigurt ose të paqëndrueshëm. Shmangni harxhimin e kohës me komentet rreth kolegëve të tjerë, mbikëqyrësve dhe kështu me radhë. Nëse jeni duke punuar me dokumente ose me partnerë të rinj, jini të kujdesshëm në lidhje me çështjet që lidhen me kontratat dhe çdo lloj dokumenti.

  Virgjëresha

  Nëse keni lindur nën shenjën e Virgjëreshës, kjo është një javë që do të përfshijë takime dhe mbledhje të ndryshme romantike ose familjare. Do të takoni njerëz të rinj ose do t’ju paraqitni ide dhe plane të reja që lidhen me jetën tuaj personale. Kjo do të jetë një javë e mirë për një angazhim ose një martesë. Konfliktet këtë javë do të kenë një ndikim negativ në shëndetin tuaj. Mund të zgjojnë sëmundjen tuaj të vjetër, të krijojnë një problem me presionin e gjakut, pagjumësinë dhe kështu me radhë. Nëse keni një udhëtim të planifikuar këtë javë, sigurohuni që të jeni të siguruar financiarisht për të qenë në gjendje të reagoni në mënyrë adekuate për çdo situatë të papritur. Gjatë javës, do të keni një njohje të re që do të angazhojë vëmendjen tuaj për ndonjë arsye. Do të keni diskutime të rëndësishme, biseda, ose do të merrni disa vendime për banesat në të cilat jetoni ose për ndonjë pronë tjetër.

  Peshorja

  Këtë javë, do të flisni, diskutoni ose do të veproni në lidhje me detyrat që lidhen me pronën tuaj. Ndoshta këto ngjarje do të kenë një lidhje të drejtpërdrejtë me një njeri që do të jetë pjesë e tyre ose do t’ju ndihmojë në një farë mënyre. Do të ktheheni në idetë dhe planet tuaja të vjetra lidhur me punën ose arsimin. Së shpejti, rrethanat për realizimin e tyre do të jenë shumë më të favorshme dhe do ta ndjeni këtë që nga fillimi. Shumë prej jush do të gëzojnë një sukses, shpërblim ose ofertë të shumëpritur. Këtë javë do të merrni lajme të rëndësishme nga një vend tjetër që mund të kërkojë një udhëtim në të ardhmen e afërt. Tani është koha e duhur për të marrë një dërgesë të rëndësishme, dokument ose ftesë nga një person i cili jeton në një qytet apo vend tjetër. Kjo javë mund të jetë shqetësuese për lajmet apo ngjarjet që lidhen me një të ri, më shumë gjasa nga rrethi i të afërmve tuaj. Meshkujt mbi moshën 35 vjeç do të jenë në gjendje të gëzojnë për një blerje. Të rinjtë do të kenë detyrime të pakëndshme në shtëpinë e tyre ose do të duhet të kujdesen për një person të afërt me ta.

  Akrepi

  Durimi juaj do të vihet në provë për shkak të natyrës së zhurmshme dhe të egër të një gruaje, të afërme ose kolegen tuaj. Problemet që ajo ka në jetën e saj do ta bëjnë edhe më të padurueshme. Shqetësimet mund të ndodhin në lidhje me paratë. Një ngjarje që lidhet me një festë personale ose sukses të një gruaje të re mund të jetë një arsye për familjen që të mblidhet në një mjedis të këndshëm. Gjatë këtyre shtatë ditëve, marrëdhëniet familjare dhe familjare do të jenë më të zëna me një sërë angazhimesh: të këndshme dhe të bezdisshme. Shumë do të mbështeten tek ju. Ndaj do të merrni përgjegjësinë për organizimin ose kryerjen e shumë gjërave. Surpriza këtë javë do të vijë kryesisht nga marrëdhënia juaj e tanishme, e kaluar ose e ardhshme e dashurisë. Më shumë gjasa, një ngjarje e tillë do të jetë përvoja juaj më e fuqishme këtë javë. Gratë mbi 35 vjeç do të kenë një javë të vështirë emocionale, prandaj bëhuni të kujdesshëm, të arsyeshëm dhe të durueshëm në veprimet dhe angazhimet tuaja. Gratë e reja do të përjetojnë një ngjarje emocionale që do të lënë kujtime.

  Shigjetari

  Këtë javë, do të përjetoni një sërë ndryshimesh, zhvendosjesh apo inovacione në vendin tuaj të punës ose në biznes. Cilado qoftë ngjarja specifike: e këndshme apo e pakëndshme, definitivisht do të hapë rrugën për diçka më të mirë në punën me të cilën jeni angazhuar. Këtë javë, mund të përjetoni një lajm apo ngjarje emocionale të pakëndshme që nuk mund t’ju shqetësojë drejtpërsëdrejti, por keni lidhje me dikë që njihni. Gjatë këtyre shtatë ditëve, jini shumë të kujdesshëm me buxhetin tuaj javor. Mund t’ju duhet të shpenzoni para për një fëmijë apo një të ri që do të ketë një festë personale ose një ngjarje tjetër të rëndësishme në jetën e tij që do t’ju kushtojë para. Disa do të marrin para për një fëmijë. Dhe të tjerët mund të marrin para nga një fëmijë. Këtë javë mos u mashtroni nga premtimet që do t’ju bëjnë dhe mos prisni realizimin e tyre. Çfarëdo që ju duhet të bëni, bëjeni vetë, aq sa mund të përballoni sipas burimeve që keni. Do të jetë e rëndësishme të mos lejoni që disponimi i vetmisë, trishtimit, pakënaqësisë të ndikojë tek ju. Asnjë ditë nuk është si ditët e tua të tjera në jetën tuaj. E njëjta gjë vlen edhe për javët.

  Bricjapi

  Këtë javë mund të prisni surpriza të këndshme ose ngjarje të papritura të udhëtimit ose njerëz nga vende të tjera. Java do të jetë e favorshme për udhëtimin, planifikimin dhe përgatitjen e një udhëtimi në javët apo muajt e ardhshëm. Këtë javë ju do të jeni në gjendje të mbështeteni financiarisht në disa gra të suksesshme që do t’ju sjellin të ardhura më të mira në të ardhmen. Do ju duhet të merrni kohë për të menduar dhe planifikuar detyra dhe angazhime që lidhen me fëmijën tuaj ose nipin tuaj. Kjo do të jetë një javë e rëndësishme për burrat e rinj Bricjap, pasi ata tani do të hedhin themelet për gjëra të rëndësishme në jetën e tyre: punë, biznes, marrëdhënie dashurie, familje, fëmijë dhe më tepër. Gratë mbi moshën 35 vjeç do të kenë një javë të mirë për të fituar para, për zgjidhjen e marrëveshjeve financiare, dokumenteve e të tjera si këto.

  Ujori

  Kjo javë do të jetë një provë për miqësinë tuaj. Tani do të kuptoni se sa i ndershëm dhe besnik është miku juaj, se keqkuptimet e vogla mund të prishin marrëdhëniet. Është e mundur që këtë javë një mik t’ju kërkojë ndihmë financiare dhe mund të keni vështirësitë tuaja personale në këtë periudhë. Mund të hasni probleme me shëndetin tuaj ose me shëndetin e një personi në rrethin tuaj të të afërmve. Problemet në shtëpi nuk do të zgjidhen këtë javë, prandaj mos u shqetësoni emocionalisht dhe mendërisht. Marrëdhëniet tuaja dashurore gjithashtu do të jenë të paqëndrueshme, ndoshta për shkak të më shumë angazhimeve ose problemeve të një natyre tjetër. Java është e pafavorshme për të krijuar një marrëdhënie të re, por nëse ndodh, jepni më shumë kohë për t`u zhvilluar. Ndoshta do të keni kontakte me njerëz të pikëlluar dhe të pakënaqur, të cilët do të zënë vëmendjen tuaj me ankesat dhe vuajtjet e tyre. Për aq sa është e mundur, injoroni kontakte të tilla sepse do të keni detyra të mjaftueshme vetë. Java do të jetë shumë e dobishme në terma financiarë për gratë e reja Ujorit, të cilat mund të marrin para nga një shumëllojshmëri burimesh.

  Peshqit

  Nëse keni lindur nën shenjën e Peshqve këtë javë, do të keni mundësinë të dilni nga një gjendje trishtimi ose pasigurie, ndërsa do të merrni lajme apo sugjerime që do të jenë të rëndësishme për të ardhmen tuaj. Natyrisht, kjo nuk ka të bëjë me zhvillimin e shpejtë të ngjarjeve të caktuara, por për mundësitë që lidhen me aktivitetin tuaj dhe mobilizimin, të cilat mund të realizohen në javët apo muajt e ardhshëm. Kjo është një javë në të cilën do të duhet të jeni të hapur për informacione të reja ose sugjerime që do të kërkojnë kryesisht një mënyrë të re të të menduarit dhe të organizimit të punëve tuaja. Java do të jetë e favorshme për veprimet që lidhen me një çështje ligjore ose gjyqësore. Do të keni sukses në punën tuaj nëse aktiviteti është i lidhur me punën me meshkujt ose në shënjestër të klientëve meshkuj. Është e mundur që të shfaqet një koleg i ri, një klient i ri ose një menaxher i ri, i cili është një ngjarje e mirë për ju. Largohuni nga blerja e sendeve të shtrenjta ose shitja e pronës, pasi ekziston rreziku i veprimit të pandershëm ose një gabim i pakëndshëm për ju dhe të tjerët. Meshkujt mbi moshën 35 vjeç do të kenë një biznes dhe javë pune shumë produktive.

  Përshtatur nga: Astro Velida

  F.H/Tiranapost.al

  Na kontaktoni: 0684084690 /email: [email protected]

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690