Lifestyle Showbiz Te gjitha TIP top

As Hermes, as Vuitton, një tjetër është marka e preferuar e pasanikëve


Sigurisht që Hermes dhe Vuitton janë marka prestigjioze, por në botën elitare nuk krahasohen me Goyard, një markë pariziene e krijuar 200 vjet më parë. Me të drejtë mund të thuash se s`ke dëgjuar të flitet kurrë për këtë markë se në fakt nuk flitet. Strategjia e tyre është pikërisht heshtja. Asnjë reklamë, as intervista e as prodhime për tregun masiv.

(Foto nga Instagrami)

Kanye West, Meghan Markle, aktorja Gwyneth Paltrow janë disa nga klientët elitë të kësaj marke.

(Foto nga Instagrami)

Çmimet për produktet e kësaj marke variojnë nga 260 në 50.700 euro.

Ky post u përshtat nga Business Insider dhe është realizuar nga Fabjola Hije.

Na kontaktoni: 0684084690 /email: [email protected]