• Shqip
 • English
 • E martë, 16 Korrik 2019
 • Shqip
 • English
 • Politikë Të gjitha

  Hahn twitter për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, Bushati ndërhyn: Tregoni hapa konkretë për pakthyeshmërinë e procesit të pranimit


  Një twittet i Johannes Hahn për Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë pas një takimi tipik diplomatësh kur zakonisht merren me fjalë të përgjithshme, është komentuar nga ish-ministri Bushati, i cili “i ka rënë ballit”, siç e themi ne shqiptarët që presim europën, duke shkruar se fjalët e mira lërkojnë hapa konkretë.

  “Nese BE dëshiron të shmangë kthimin mbrapsht të historisë që përndjek ata që harrojnë mësimet e së shkuarës, do t’i duhet të tregojë me hapa konkrete pakthyeshmërinë e procesit të pranimit të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut”, shkruan Bushati në Twitter. /Tiranapost.al/