Shëndet Te gjitha

Gratë shtatzëna duhet të vaksinohen që të mbrojnë veten dhe bebin e tyre


Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i ka bërë apel grave shtatzëna për t’u vaksinuar, në mënyrë që të parandalojnë gripin dhe të mbrojnë veten dhe beben e tyre.

Vaksinimi ndaj gripit gjatë shtatzanisë ndihmon në mbrojtjen e gruas dhe fetusit dhe në mbrojtjen e foshnjes gjatë muajve të parë të jetës. “Gratë shtatzëna duhet të vaksinohen që të mbrojnë veten dhe bebin e tyre”, -thuhet në apelin e ministrisë./Tiranapost/ A.C