Kosova Te gjitha

Gjykata e Kosovës lë në paraburgim Albin Kurtin


Gjykata e Apelit e Kosovës ka lënë në paraburgim Albin Kurtin, duke hedhur poshtë kërkesën e avokatit mbrojtës për të caktuar masën e lirimit.

Albin Kurti akuzohet për veprën penale “ Përdorim i armës apo mjetit të rrezikshëm”  si dhe “Pengim i personit zyrtar në kryerjen e detyrës zyrtare”.

Gjykata e Apelit ka arsyetuar se pretendimet e avokatit janë të pabazuar dhe gjithashtu tre gjyqtarët kanë thënë se Albin Kurti dhe Donika Kadaj-Bujupi më herët kanë shkelur masën e arrestit shtëpiak./Tiranapost.al