• Shqip
 • English
 • E hënë, 19 Gusht 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  George e Charlotte këmbëzbathur në kopsht, Louisi ecën vetë. Foto të reja nga mbretërorët


  Kate, William dhe tre fëmijët e tyre, George, Charlotte dhe i vogli Louis vizituan kopshtin e të mbjellave të familjes mbretërore.

  Fotot e familjes mbretërore marrë nga Instagrami
  Fotot e familjes mbretërore marrë nga Instagrami
  Fotot e familjes mbretërore marrë nga Instagrami
  Fotot e familjes mbretërore marrë nga Instagrami
  Fotot e familjes mbretërore marrë nga Instagrami

  Kate e veshur me një fustan të gjatë e me lule, Charlotte po ashtu, kurse djemtë e familjes me stilin e përhershëm me pantallona të shkurtra.

  Mami dhe babi në çdo foto janë kujdesur për Louis-in 1 vjeç, ndërkohë që më të mëdhenjtë kanë luajtur bashkë.

  *Ky post është realizuar nga Fabjola Hije