• Shqip
 • English
 • E hënë, 16 Shtator 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet Të gjitha

  Gati spitali i ri i Elbasanit, Rama: Shëndetësia ka ende shumë probleme, por nuk mund të mohohet transformimi


  Prej javës së ardhshme, 275 mijë banorë të qarkut të Elbasanit do të përfitojnë nga hapja e spitalit të ri të Urgjencës dhe Patologjisë.

  Kryeministri Edi Rama, i cili ka publikuar edhe disa fotografi se si ishte dhe si u transformua ky spital rajonal thotë se:

  “Javën e ardhshme çel dyert Spitali i Ri i Urgjencës dhe Patologjisë në Elbasan, të cilin e gjetëm siç mund ta shihni në këtë album dhe me këtë rast, u them të tërë atyre që e kanë fjalën e keqe në majë gjuhës: E vërtetë, shëndetësia ka ende shumë probleme, mangësi e nevoja, POR AMA, kur sheh nga u nisëm, duhet të jesh komplet i qorruar për të mohuar transformimin real të këtyre viteve”.

  Spitali i ri në Elbasan, një investim me vlerë 174 milionë lekë ka një kapacitet prej 75 shtretërish, dy salla operacioni dhe aparatura të teknologjisë së lartë. /Tiranapost.al/

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690