• Shqip
 • English
 • E hënë, 23 Shtator 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Gabimet e filmave që i kishim para syve dhe kurrë s`i pamë


  Edhe regjisorët më të mirë bëjnë gabime. Po të përfshirë në film, vështirë se i kemi vënë re ca detaje të çuditshme, ose të pazakonta. Një shkrim në Bright Side ka mbledhur disa prej tyre. Shikoji dhe mendohu: I kishe parë ndonjëherë?

  20 Movie Bloopers You Might Have Missed Because of the Beautiful Visuals
  Foto nga Bright Side

  Ora e Brad Pitt në “Once upon a time… in  Hollywood” është ka dalë në shitje në vitin 1972, kurse filmi flet për 1969-ën.

  20 Movie Bloopers You Might Have Missed Because of the Beautiful Visuals
  Foto nga Bright Side

  Po Nivea ç`kërkon në një film që tregon një histori të 1989-ës.

  20 Movie Bloopers You Might Have Missed Because of the Beautiful Visuals
  Foto nga Bright Side

  Në “Deadpool 2” buqeta me lule zhduket brenda sekondit.

  20 Movie Bloopers You Might Have Missed Because of the Beautiful Visuals
  Foto nga Bright Side

  Në fillim të filmit “Fantastic Beasts and Where to Find Them”, film i vënë në vitet 1920, oficeri kërkon kartën e identitetit. A thua se në 1920-ën ekzistonte një kartë e tillë.

  20 Movie Bloopers You Might Have Missed Because of the Beautiful Visuals
  Foto nga Bright Side

  Në një skenë plot emocione të “Star Wars”, një lot në faqen e Rey-s herë shfaqet e herë zhduket.

  20 Movie Bloopers You Might Have Missed Because of the Beautiful Visuals
  Foto nga Bright Side

  Po shalli ku shkoi?

  20 Movie Bloopers You Might Have Missed Because of the Beautiful Visuals
  Foto nga Bright Side

  Në “Aquaman”, në një moment Arthuri i vogël bëhet vajzë më flokë më të rrallë e më të gjatë.

  *Ky post u përshtat nga Bright Side dhe është realizuar nga Fabjola Hije.

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690