Lifestyle Showbiz Te gjitha TIP top

Fytyrën nuk ia pamë, por zërin Ajkës së Besit dhe Xhensilës ia dëgjuam


Ajka i ka nisur gugatjet e para dhe ia dëgjuam zërin rastësisht në një nga videot e mbrëmshme të Xhensilës. Teksa ndiqte Këngën Magjike dhe këndonte pas këngëtarëve, Ajka për një moment u duk sikur e shoqëroi të ëmën me ato belbëzimet e para të bebeve.

Menjëherë më pas u dëgjua zëri i Xhensilës: O jeta ime. Ja, pikërisht këtë ka dashur edhe Ajka, vëmendjen e mamit që iu shkëput për ca sekonda.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije.